Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Protein
- 155.4 g
- Sacharidy
- 173.3 g
- Tuk
- 68.1 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 24.3 g
- Sodík
- 2325.9 mg
Alternativní recepty
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Asian chicken noodle soup
1h 35 min.
Prawn and chicken laksa
40 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Asian cucumber salad
10min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Wonton soup (pork)
45 min