Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Protein
- 155.4 g
- Sacharidy
- 173.3 g
- Tuk
- 68.1 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 24.3 g
- Sodík
- 2325.9 mg
Alternativní recepty
Korean beef bowl
1小时 10 分钟
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Pork with black bean sauce
30 Min
Wonton soup
1 Std.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Thai chicken wraps
40 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min