
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 淀粉
- 55 克 水
- 250 克 猪腰子 ,新鲜的
- ¼ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 颗 蛋清
- 5 克 料酒
- 适量 水 ,焯水用
- 40 克 油
- 1 瓣 蒜头 ,切片
- 70 克 洋葱 ,切2厘米块
- 5 克 生抽
- 10 克 老抽
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 蚝油
- 2 根 葱 ,切段
- 1 个 青椒 ,去芯,切三角形块状
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 416.5 kcal / 1742.5 kJ
- Protein
- 23.1 g
- Tuk
- 24.4 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 704.5 mg