Zařízení & příslušenství
涼拌干絲
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
芹菜 只取莖,切段(約5公分)60 克
-
豆干絲 切段(約10公分)150 克
-
冰塊水1000 克
-
油5 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 切絲60 克
-
醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
香油2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
656.8 mg
Protein
14.4 g
Kalorie
733.9 kJ /
175.6 kcal
Tuk
10.6 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
6.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日開胃菜
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan