Zařízení & příslušenství
椒麻雞捲
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
4 人份
Suroviny
-
米酒1 大匙
-
去骨雞腿肉 帶皮2 隻
-
糖2 大匙
-
醬油2 大匙
-
魚露1 大匙
-
檸檬汁2 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
花椒粉¼ 茶匙
-
蒜頭40 克
-
新鮮紅辣椒25 克
-
新鮮香菜25 克
-
水500 克
-
小黃瓜 切絲, 泡冰水備用100 克
-
高麗菜葉 切絲, 泡冰水備用100 克
-
無鹽烤花生 拍碎10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Protein
20 g
Kalorie
1010 kJ /
242 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
踏進泰國廚房
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan