Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g postas de perca
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g hortelã
- 30 g coentros
- 30 g poejo
- 3 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g azeite
- 100 g pimento verde cortado em pedaços
- 100 g tomate s/ pele e s/ sementes
- 1 folha de louro
- 800 g água
- 600 g batata s/ casca, cortada às rodelas finas
- 500 g pão alentejano cortado em fatias finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatada de bacalhau bragançana
35 Min
Sopa de beldroegas e tomate
50 Min
Choquinhos à Bulhão Pato
30min
Arroz de polvo com amêijoas
3小时 20 分钟
Poejada
45min
Sopa de bacalhau e marisco
1 Std.
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55 Min
Sopa de peixe e legumes
40min
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 Min
Sopa de cação
40min
Açorda de marisco
30min