Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g postas de perca
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g hortelã
- 30 g coentros
- 30 g poejo
- 3 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g azeite
- 100 g pimento verde cortado em pedaços
- 100 g tomate s/ pele e s/ sementes
- 1 folha de louro
- 800 g água
- 600 g batata s/ casca, cortada às rodelas finas
- 500 g pão alentejano cortado em fatias finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Caldo de bacalhau
30 Min
Poejada
45 Min
Misturas
1 Std.
Sopa de segurelha
40 Min
Sopa rica de peixe
2h 30min
Açorda alentejana de bacalhau
30 Min
Favas guisadas
50 Min
Sopa de grão com espinafres
40 Min
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55 min
Sopa de peixe e legumes
40 Min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10min
Sopa de cação
40 Min