
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cipolle in quarti
- 80 g di carota pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di bocconcini di carne di maiale lonza (3-4 cm)
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di paprika dolce o piccante
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di foglie di alloro secche
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 216 kcal / 904.4 kJ
- Protein
- 49.9 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Sodík
- 694 mg
Alternativní recepty
Maiale allo zenzero
25min
Manzo alla borgognona
1hod. 35min
Torta di frittelle di fegatini
1hod. 50min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Riso pilaf con maiale
45min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Spezzatino alla birra scura
13hod. 30min
Pollo alla birra bruna
3hod.
Coppa di maiale in umido
1hod. 30min
Costine in umido
1hod. 20min
Gulash tirolese
1hod. 30min