Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda
- 20 g di latte
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 80 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
- 150 g di pasta di pistacchio
- 200 g di biscotti savoiardi
- caffè espresso
- pistacchi tritati, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 41.4 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 53.7 mg
Alternativní recepty
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Palline iperproteiche al tahin e al burro d'arachidi
1u.
Cream tart al cioccolato
8 godz.
Parfait alla lavanda e miele
13h
Semifreddo alle noci
6 Std. 30 Min
Gelato al parrozzo
10h 30min
Frullato rosso
10 Min
Salmone marinato
2 godz. 30 min
Pane maritato
30 min
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4h