Kompatibilní verze
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 120 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 80 g Parmesan, in Stücken
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Stängel Zitronenmelisse
- 300 g Schmand
- 550 g Aprikosen, reif, davon 50 g in Würfeln (1 cm) und 500 g in Spalten
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Serrano-Schinken, in dünnen Scheiben, grob zerzupft
- 125 g Rucola, in Stücken (5 cm)
- 2 EL Olivenöl
- 2 TL Balsamico, dunkel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2980 kJ / 712 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 Std. 50 Min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 Std. 30 Min
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2 Std.
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1 Std. 10 Min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1 Std.
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1 Std. 30 Min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 Std. 40 Min
Erdbeer-Avocado-Salat mit Hähnchen
40min
Flammkuchen mit Melone und Serrano
1 Std. 15 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 Min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40min