Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggenfladen
- 200 g Roggenkörner
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 EL Sauerteig-Extrakt
- 1 EL Brotgewürz
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Branntweinessig
- 280 g Wasser
Tomatenragout
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 10 g Kapern
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ½ TL Salz
- ¾ TL brauner Zucker
- 30 g Crema di Balsamico
- 50 g Olivenöl
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 3 l Wasser zum Pochieren
- 4 EL Essig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- ½ Bund Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2878 kJ / 690 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 10.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganes Austernpilz-Schawarma
45min
Kimchi
74 Std. 15 Min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1u. 30min
Würziges Fladenbrot
1h 40min
Zwiebelschnecken mit Manchego
3 godz. 40 min
Kimchi
144h
Toast mit Dill-Joghurt, grünem Salat und pochiertem Ei
35min
Fischburger mit Limetten-Kapern-Mayonnaise
45min
Mochis mit Sesamfüllung
50 Min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12h
Eingelegtes Gemüse vom Grill mit Labneh
28 Std. 15 Min
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25 Min