Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roggenfladen
- 200 g Roggenkörner
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 EL Sauerteig-Extrakt
- 1 EL Brotgewürz
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Branntweinessig
- 280 g Wasser
Tomatenragout
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 10 g Kapern
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ½ TL Salz
- ¾ TL brauner Zucker
- 30 g Crema di Balsamico
- 50 g Olivenöl
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 3 l Wasser zum Pochieren
- 4 EL Essig
- 4 Eier, sehr frisch (siehe Tipp)
- ½ Bund Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2878 kJ / 690 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 10.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafelbällchen mit Tomaten-Kokos-Sauce
9h
Tomaten-Reis-Bällchen
40min
Knusperhörnchen mit Grieß-Aprikosen-Füllung
3h 10min
Buddha Bowl mit Pulled Chicken
1h
Gemüse-Mandel-Crumble
7 Std.
Spanischer Brunch
1 Std. 35 Min
Gurken-Koriander-Booster
10 min
Baguettes
15h
Falafel-Hummus-Bowl mit Aprikosen-Chili-Sauce
1h
Burrata-Pizza
1 Std. 40 Min
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45min
Fermentierte rote Zwiebeln
96h