Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Mandeln, ungeschält
- 3 - 4 frische Feigen, geviertelt
- 4 - 6 Scheiben Ziegenweichkäse (Ziegencamembert)
- ½ - 1 TL Kardamomsamen, nach Geschmack
- 200 g Rote Rüben-Saft
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Agavensirup
- 100 g Radicchio
- 100 g Chicorée
- 1 TL Rosenwasser (siehe Tipp)
- 2 EL Balsamico-Essig
- 3 EL Olivenöl
- ½ TL Meersalz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Fruchtiges Salatdressing
5min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Panzanella - Sommerlicher Brotsalat
40 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1h
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35 min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25min