Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Mandeln, ungeschält
- 3 - 4 frische Feigen, geviertelt
- 4 - 6 Scheiben Ziegenweichkäse (Ziegencamembert)
- ½ - 1 TL Kardamomsamen, nach Geschmack
- 200 g Rote Rüben-Saft
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Agavensirup
- 100 g Radicchio
- 100 g Chicorée
- 1 TL Rosenwasser (siehe Tipp)
- 2 EL Balsamico-Essig
- 3 EL Olivenöl
- ½ TL Meersalz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 Min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 Min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50 Min
Rhabarber- Golatschen mit Ziegenkäse
2 Std.
Asiatische Krautrouladen auf Süßkartoffelpüree
1 Std. 25 Min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25 Min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45 min