Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Mandeln, ungeschält
- 3 - 4 frische Feigen, geviertelt
- 4 - 6 Scheiben Ziegenweichkäse (Ziegencamembert)
- ½ - 1 TL Kardamomsamen, nach Geschmack
- 200 g Rote Rüben-Saft
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 TL Agavensirup
- 100 g Radicchio
- 100 g Chicorée
- 1 TL Rosenwasser (siehe Tipp)
- 2 EL Balsamico-Essig
- 3 EL Olivenöl
- ½ TL Meersalz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Rote-Bete-Carpaccio
2 godz. 45 min
Süß-scharfe Asia-Salatplatte
40min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35min
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Grünkohltaboulé mit Süßkartoffelchips
40min
Zwetschken mit Mohnstreuseln und Vanillesauce
50min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min
Steinbuttfilet auf lauwarmem Rote-Bete-Apfel-Salat mit Kartoffelgröstel
1h