Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Ciabatta, vom Vortag
- 3 - 4 EL Olivenöl, zum Beträufeln
- 1 ½ TL Zucker
- 2 TL Fenchelsamen, ganz
- 3 TL Oregano, getrocknet
-
1
TL Pfefferkörner, gemischt
nebo schwarze Pfefferkörner - 50 g getrocknete Tomaten in Öl und 3 EL vom Öl
- 1 roter Spitzpaprika, entkernt, in Stücken
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 700 g Paradeiser
- 360 g Artischockenherzen, in Öl, abgetropft
- 10 - 12 frische Minzeblätter
- 1 - 2 Frühlingszwiebeln, nach Geschmack (volitelně)
- 20 g Balsamico-Essig
- 2 EL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 ½ TL Meersalz
- 100 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 359 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Fattousch
25 Min
Spargel-Erdbeer-Salat
1小时 35 分钟
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 Min
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1h
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1 Std. 10 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30 Min
Gazpacho Andalusia
40 Min