Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 piezas de espárragos verdes
- 250 g de queso Gruyère, en trozos
- 45 g hoja de espinaca fresca
- 250 g de leche
- 1 huevo
- 55 g de mantequilla, derretida
- ½ cdita ajo en polvo
- 180 g de harina de trigo, y un poco más para enharinar
- 1 cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 5 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1250 kJ / 293 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 460 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay de atún
1u. 40min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20min
Hamburguesas de salmón y calabacitas a la parmesana
30 min
Sopa de zanahoria y espinacas
35 min
Cubitos de chocolate (dátiles, cocoa y avena)
20min
Pudín de chícharos con zanahoria
1 Std. 25 Min
Tartaleta de calabaza y verduras
2h
Scones de calabaza y kale
1h 30min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1 Std.
Pay vegano de calabaza y verduras
1 Std. 20 Min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Botana de ricotta y espinaca
1 Std.