Empanadas veganas con relleno de champiñones

Empanadas veganas con relleno de champiñones

4.3 6 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
24 piezas

Suroviny

  • 400 g de harina de trigo
  • 220 g de agua a temperatura ambiente
  • 11 g de levadura seca
  • 35 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cdita de sal
  • 50 g de cebolla blanca en mitades
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 150 g de pimiento rojo sin semillas, en trozos
  • 100 g de champiñones
  • 20 g de puré de jitomate
  • ½ cdita de pasta harissa
  • harina de trigo para espolvorear
  • aceite vegetal para barnizar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pieza

Sodík 149.7 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 346.7 kJ / 82.9 kcal
Tuk 1.8 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 14.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...