Empanadas veganas con relleno de champiñones

Empanadas veganas con relleno de champiñones

4.2 5 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 20min
24 piezas

Suroviny

  • de harina de trigo
    400 g
  • de agua a temperatura ambiente
    220 g
  • de levadura seca
    11 g
  • de aceite de oliva
    35 g
  • de sal
    1 ½ cdita
  • de cebolla blanca en mitades
    50 g
  • de hojas de perejil fresco
    5 g
  • de pimiento rojo sin semillas, en trozos
    150 g
  • de champiñones
    100 g
  • de puré de jitomate
    20 g
  • de pasta harissa
    ½ cdita
  • harina de trigo para espolvorear
  • aceite vegetal para barnizar

Nutriční hodnoty na 1 pieza

Kalorie 82.9 kcal / 346.7 kJ
Protein 2.6 g
Tuk 1.8 g
Sacharidy 14.2 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sodík 149.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...