![Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ba92656c-519f-4c0d-88c3-dd3ee6a6f64e/Derivates/3bce6981-099e-4d48-bb4c-78fbb63a36b3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Noodles de tapioca
- 100 g de almidón de tapioca (harina de tapioca, ver tip)
- 150 g de harina de arroz (ver tip)
- 250 g de agua, caliente (ver tip)
- agua, la necesaria para hervir la pasta
- sal fina, la necesaria
Caldo de ajo rostizado
- 10 g de jengibre fresco, pelado y en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 60 g de cebolla cambray, solamente los bulbos (reserve los tallos)
- 40 g de poro, en trozos
- 15 g de aceite de ajonjolí
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ - 1 cdita de polvo de 5 especias
- 30 g de pasta miso
- 1000 g de agua
-
60
g de hongos shiitake frescos, en rebanadas
nebo 30 g de hongo shiitake seco, hidratado en agua por 1 h y en rebanadas - 1 cda de hojuelas de ajo
- 2 cdas de ajonjolí tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1333 kJ / 318 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 584 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Setas con mole verde
40 Min
Leche de macadamia
15 dk
Paté de ejotes
45 Min
Chiles rellenos de soya
45 Min
Salsa catsup
1ωρ. 15 λεπτ.
Minestrone de poro, papa y cebada
40 Min
Taboule de coliflor
15 dk
Tinga de setas
25 Min
Pozole de setas
1 Std.
Coctel de champiñones
20 dk
Dulce de tapioca
1 Std.