
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 ramitas romero solamente las hojas
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 15 g de orégano fresco solamente las hojas
- 15 g de perejil chino fresco solamente las hojas
- 8 dientes de ajo pelados
- 2 limones verdes la ralladura y el jugo
- 2 cditas de sal marina
- 3 cebollas cambray en trozos (2 cm)
- 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
- 1000 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 283 kcal / 1182 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de pera y tocino con aderezo de mostaza
20 Min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta Al vacío TM6
1 Std.
Hamburguesas de ternera rellenas de queso en salsa de almendra
50 Min
Sal de tomillo
5 Min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15 Min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 Min
Ceviche
30 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 Min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1 Std. 25 Min
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min