炒双色花椰菜

炒双色花椰菜

4.2 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 毛豆仁
    50 克
  • 50 克
  • 白花菜,切小朵
    200 克
  • 西兰花, 切小朵
    200 克
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 4.4 g
Kalorie 362 kJ / 86.5 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 6.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...