Zařízení & příslušenství
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 40min.
16 sklenic
Suroviny
Namletí cukrářských piškotů
-
200 gramů cukrářských piškotů napůl
Omáčka z jahod a malin
-
250 gramů mražených jahod250 gramů jahod
-
250 gramů mražených malin250 gramů malin
-
30 gramů citrónové šťávy
-
100 gramů krupicového cukru
-
200 gramů sektu
-
1 ½ čajové lžičky agar-agaru
Krém
-
50 gramů krupicového cukru
-
300 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
300 gramů mascarpone
Dokončení
-
200 gramů koktejlových třešní, na ozdobu200 gramů čerstvého červeného rybízu na ozdobu
-
20 gramů čerstvých mátových lístků na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 sklenici
Sodík
95.5 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Nepečený dort s jahodami
6 Std. 30 Min
Zeleninovo-sýrové fondue
30 Min
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4 Std. 55 Min
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2 Std.
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2 Std. 15 Min
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2 Std. 30 Min
Profiterolky se šlehačkovo-limetkovým krémem
1 Std. 10 Min
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1 Std.
Sorbet v pomeranči
8 Std. 25 Min
Maková pěna s malinovou omáčkou
7 Std.
Čokoládová panna cotta
4 Std. 5 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min