Zařízení & příslušenství
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 40min.
16 sklenic
Suroviny
Namletí cukrářských piškotů
-
200 gramů cukrářských piškotů napůl
Omáčka z jahod a malin
-
250 gramů mražených jahod250 gramů jahod
-
250 gramů mražených malin250 gramů malin
-
30 gramů citrónové šťávy
-
100 gramů krupicového cukru
-
200 gramů sektu
-
1 ½ čajové lžičky agar-agaru
Krém
-
50 gramů krupicového cukru
-
300 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
300 gramů mascarpone
Dokončení
-
200 gramů koktejlových třešní, na ozdobu200 gramů čerstvého červeného rybízu na ozdobu
-
20 gramů čerstvých mátových lístků na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 sklenici
Sodík
95.5 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Švédský stůl na Silvestra
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Panna cotta s borůvkami
6hod. 30min.
Malinové fondue s piškoty
Žádné hodnocení
Hugo Spritz
25hod. 10min.
Halloweenský puding
50min.
Malinový puding
35min.
Malinovo-čokoládový dort Pavlova
4hod. 40min.
Jogurtový dezert s kiwi a vlašskými ořechy
10min.
Smetanový krém s mátou a jahodovou omáčkou
Žádné hodnocení
Borůvkový dort s mascarpone
3hod. 10min.
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6hod.
Mexická čokoláda
30min.
Panna cotta
6hod. 15min.