Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 400 gramů batátů, z toho 200 g na kousky (1–2 cm) a 200 g na tenké plátky (1 mm), viz Tip
- 50 gramů másla, na kousky
- 100 gramů podmáslí
- 15 gramů čerstvého droždí
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 200 gramů crème fraîche
- 20 gramů ajvaru
- 10 gramů medu, tekutého
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 160 gramů choriza, na tenké plátky (1 mm)
- 1 zelená paprika (cca 160 g), na proužky (1 x 5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 3414 kJ / 816 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1698 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí maso v kokosovém těstíčku
40 Min
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4h 30min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20 Min
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50 Min
Karibské kari
45 Min
Houbové curry
50 Min
Korejský bramborový salát s nakládanou zeleninou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
25 Std. 5 Min
Banana bread
1h
Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary
1h
Kari bramborový salát
1 Std. 30 Min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1h
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení