
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 400 gramů batátů, z toho 200 g na kousky (1–2 cm) a 200 g na tenké plátky (1 mm), viz Tip
- 50 gramů másla, na kousky
- 100 gramů podmáslí
- 15 gramů čerstvého droždí
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 200 gramů crème fraîche
- 20 gramů ajvaru
- 10 gramů medu, tekutého
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 160 gramů choriza, na tenké plátky (1 mm)
- 1 zelená paprika (cca 160 g), na proužky (1 x 5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 3414 kJ / 816 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1698 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus
5min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min
Orientální bramborový salát
2hod.
Čokoládová krupicová kaše s hruškami (bez lepku)
25min
Zeleninovo-sýrové fondue
30min
Kaštanová krémová polévka
1hod. 10min
Panellets
11hod. 20min
Pomalu vařené chilli con carne
5hod. 5min
Marocká kuřecí stehna
1hod. 40min
Lněné bezlepkové pečivo
1hod.
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Žádné hodnocení
25min
Ras el hanout
Žádné hodnocení
5min