Zařízení & příslušenství
Slaný koláč s batáty a chorizem
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
4 kusy
Suroviny
-
500 gramů vody
-
200 gramů batátů na kousky (1–2 cm)
-
50 gramů másla na kousky
-
300 gramů hladké mouky plus extra na pomoučení
-
100 gramů podmáslí
-
15 gramů čerstvého droždí
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
50 gramů parmazánu na kousky
-
200 gramů crème fraîche
-
10 gramů medu tekutého
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
20 gramů ajvaru
-
160 gramů choriza na tenké plátky (1 mm)
-
200 gramů batátů na tenké plátky (1 mm), viz Tip
-
1 zelená paprika (cca 160 g), na proužky (1 x 5 cm)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
1698 mg
Protein
27 g
Kalorie
3414 kJ /
816 kcal
Tuk
40 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
20 g
Sacharidy
87 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Batáty
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Telecí guláš v chlebu
Žádné hodnocení
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10min.
Banana bread
1hod.
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1hod. 30min.
Kukuřičná polévka s chorizem
1hod.
Obláčková pečená vejce
20min.
Kokosová panna cotta s karamelizovaným pomerančem
3hod.
Citrónový japonský cheesecake
1hod. 45min.
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min.
Cibulový koláč
1hod. 15min.
Bramborová kari polévka
35min.
Jogurtový koláč se švestkami
1hod. 20min.