
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 400 gramů batátů z toho 200 g na kousky (1–2 cm) a 200 g na tenké plátky (1 mm), viz Tip
- 50 gramů másla na kousky
- 100 gramů podmáslí
- 15 gramů čerstvého droždí
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů parmazánu na kousky
- 200 gramů crème fraîche
- 20 gramů ajvaru
- 10 gramů medu tekutého
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 160 gramů choriza na tenké plátky (1 mm)
- 1 zelená paprika (cca 160 g), na proužky (1 x 5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 816 kcal / 3414 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 87 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 1698 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Malajské kokosové kuře
10hod.
Švestkový clafoutis (TM6)
1hod. 15min
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
40min
Orange Passion (Oranžová touha)
15min
Cuketové lasagne s mletým masem
50min
Lososová polévka s koprem
Žádné hodnocení
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Kuřecí galette s karamelizovanou cibulí
1hod. 55min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Buchty s povidly
2hod. 20min