Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 400 gramů batátů, z toho 200 g na kousky (1–2 cm) a 200 g na tenké plátky (1 mm), viz Tip
- 50 gramů másla, na kousky
- 100 gramů podmáslí
- 15 gramů čerstvého droždí
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 200 gramů crème fraîche
- 20 gramů ajvaru
- 10 gramů medu, tekutého
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 160 gramů choriza, na tenké plátky (1 mm)
- 1 zelená paprika (cca 160 g), na proužky (1 x 5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 3414 kJ / 816 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1698 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Mexický quinoa salát
30min
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1h 15 min
Krevetová polévka s batáty
45min
Křupavé parmazánové tyčinky
35 Min
Fitness kuličky
50min
Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky
5h
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1h
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40min
Jogurtové low carb nanuky s lesním ovocem
8 Std. 10 Min
Cheesecake panda
1h 30min
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1h 10min