Zařízení & příslušenství
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 55min.
4 porce
Suroviny
-
1 želatinový plátek (Titanium)
-
citrónová kůra z ½ bio citrónu, bez bílé dřeně
-
90 gramů surového třtinového cukru
-
100 gramů mandlí, loupaných
-
300 gramů vody
-
100 gramů lesní směsi, čerstvé (např. jahody, maliny, červený rybíz)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
12.3 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
1083.8 kJ /
258 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
25.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Fialkový sirup
2hod. 30min.
Nepečený dort s jahodami
6hod. 30min.
Brownie mug cake
10min.
Panna cotta s borůvkami
6hod. 30min.
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2hod. 15min.
Red velvet cake
1hod. 45min.
Nepečené tyčinky s datlemi, pekany a brusinkami
10min.
Bombardino
45min.
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3hod. 40min.
Čokoládová panna cotta
4hod. 5min.
Mini cheesecaky ve skleničce
4hod.
Panna cotta
6hod. 15min.