Zařízení & příslušenství
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 55min.
4 porce
Suroviny
-
1 želatinový plátek (Titanium)
-
citrónová kůra z ½ bio citrónu, bez bílé dřeně
-
90 gramů surového třtinového cukru
-
100 gramů mandlí, loupaných
-
300 gramů vody
-
100 gramů lesní směsi, čerstvé (např. jahody, maliny, červený rybíz)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
12.3 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
1083.8 kJ /
258 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
25.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Restovaná hruška (200 gramů)
15min.
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2hod. 15min.
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
2hod. 40min.
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1hod.
Rýžová mouka
5min.
Mandlová mouka
5min.
Tapiokový dezert s kokosovým mlékem a malinami
8hod. 20min.
Třešňový krém s růžovým vínem
30min.
Sýrové tyčinky s rozmarýnem (bez lepku)
1hod. 20min.
Jogurtová pěna s ovocem v domácím sirupu
40min.
Brownies s hruškami
1hod. 15min.
Vánoční punč z lesních plodů
20min.