
Zařízení & příslušenství
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl, pak na plátky (1 cm)
-
1 stroužek česneku jemně rozdrcený
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého
-
500 gramů barbecue omáčky (viz Tip)
-
150 gramů vody
-
200 gramů coly
-
½ čajové lžičky uzené soli
-
400 gramů hovězího extraktu
-
800 gramů vepřové krkovice vcelku
-
6 hamburgerových housek
-
12 listů ledového salátu
-
9 polévkových lžic kečupu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
472 kcal /
1975 kJ
Protein
33 g
Tuk
19 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pomalé vaření na TM6
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Mleté maso
5min
Sekaná cibule
5min
Tatarský biftek
5min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Geen beoordelingen
Zhnědlá cibule (200 gramů)
25min
Šunková rolka
20min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2u. 30min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1u. 30min
Barbecue whisky omáčka
20min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1u. 30min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2u. 5min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1u. 35min