Kompatibilní verze
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, napůl, pak na plátky (1 cm)
- 1 stroužek česneku, jemně rozdrcený
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého
- 500 gramů barbecue omáčky (viz Tip)
- 150 gramů vody
- 200 gramů coly
- ½ čajové lžičky uzené soli
- 400 gramů hovězího extraktu
- 800 gramů vepřové krkovice, vcelku
- 6 hamburgerových housek
- 12 listů ledového salátu
- 9 polévkových lžic kečupu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15 Min
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2h 40min
Lososový burger
25 Min
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
45min
Béarnská omáčka
20 Min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2h 45min
Křehký karamel s vlašskými ořechy
1 Std. 30 Min
Máslo s čerstvou pažitkou
1 Std. 15 Min
Bramborové placky
12h
Zapečené palačinky se šunkou a žampióny
1 Std. 20 Min
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28 Std. 15 Min
Trhané vepřové maso
4 Std. 5 Min