Kompatibilní verze
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, napůl, pak na plátky (1 cm)
- 1 stroužek česneku, jemně rozdrcený
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého
- 500 gramů barbecue omáčky (viz Tip)
- 150 gramů vody
- 200 gramů coly
- ½ čajové lžičky uzené soli
- 400 gramů hovězího extraktu
- 800 gramů vepřové krkovice, vcelku
- 6 hamburgerových housek
- 12 listů ledového salátu
- 9 polévkových lžic kečupu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 godz. 45 min
Krůtí roláda s noky z hráškového pyré
35min
Béarnská omáčka
20min
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28hod. 15min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Smažené kuře a la Kentucky
3h 20min
Cuketové věžičky s orientální jehněčí náplní
1h 30min
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Maková pěna s malinovou omáčkou
7u.
Lososovo-bramborové kuličky
55min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min
Mleté maso
5min