Zařízení & příslušenství
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 20min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl, pak na plátky (1 cm)
-
1 stroužek česneku jemně rozdrcený
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého
-
500 gramů barbecue omáčky (viz Tip)
-
150 gramů vody
-
200 gramů coly
-
½ čajové lžičky uzené soli
-
400 gramů hovězího extraktu
-
800 gramů vepřové krkovice vcelku
-
6 hamburgerových housek
-
12 listů ledového salátu
-
9 polévkových lžic kečupu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
33 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pomalé vaření na TM6
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Karamelizovaná cibule (200 gramů)
40min
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min
Chilli con carne s bílými fazolemi
55min
Brambory na středozemní způsob
2h 30min
Slaný koláč chryzantéma
1h 55min
Burgery z krůtího masa s karamelizovanou cibulí a paprikou
50min
Avokádová majonéza
15min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
45min
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28h 15min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min