Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 95 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu beurrer
- 50 g d'eau froide
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 120 g de lait
- 120 g de crème fraîche
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ reblochon, coupé en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1901.5 kJ / 458.3 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 33.7 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 344.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 godz.
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 godz.
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1 godz.
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 godz. 30 min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1 godz.
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1 godz. 30 min