
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 95 g de beurre froid froid, coupé en morceaux et un peu beurrer
- 50 g d'eau froide
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de poireaux coupés en tronçons
- 2 œufs
- 120 g de lait
- 120 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- ½ reblochon coupé en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 458.3 kcal / 1901.5 kJ
- Protein
- 15.7 g
- Tuk
- 33.7 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Sodík
- 344.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte poivron-chèvre
1hod. 35min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1hod.
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1hod.
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1hod. 30min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1hod.
Tarte chèvre, pomme et oignon
2hod. 15min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3hod. 30min
Quiche à l'endive et au lard
1hod. 15min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1hod. 25min
Quiche endive, moutarde et camembert
1hod. 30min