Quiche aux poireaux et reblochon

Quiche aux poireaux et reblochon

4.7 404 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 parts

Suroviny

  • 150 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 95 g de beurre froid froid, coupé en morceaux et un peu beurrer
  • 50 g d'eau froide
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de poireaux coupés en tronçons
  • 2 œufs
  • 120 g de lait
  • 120 g de crème fraîche épaisse
  • 1 jaune d'œuf
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • ½ reblochon coupé en lamelles

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 344.8 mg
Protein 15.7 g
Kalorie 1901.5 kJ / 458.3 kcal
Tuk 33.7 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 21.8 g
Sacharidy 21.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...