Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 courge spaghetti, coupée en deux et épépinée
- 10 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cumin en poudre
- 500 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- 100 g de chorizo, coupé en cubes (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2032.8 kJ / 490 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 40.2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 godz. 35 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Pâtisson farci
1h 20min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Bœuf tex mex au chou rouge
1h 5min