Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 courge spaghetti, coupée en deux et épépinée
- 10 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cumin en poudre
- 500 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- 100 g de chorizo, coupé en cubes (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2032.8 kJ / 490 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 40.2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtisson farci
1h 20 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25 min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Patidous farcis
13u.
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1sa 35 dk
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h