Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 1 c. à café bombée de cardamome en poudre
- 1 c. à café bombée de gingembre en poudre
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 10 g de sauce harissa
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de miel liquide
- 450 g de carottes, coupées en rondelles de 6 à 8 mm
- 30 g de fond de veau en poudre
- 750 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de persil frais, hachés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2232 kJ / 532 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Osso-buco aux agrumes
1h 20min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1 godz. 35 min
Tajine de veau aux courges
2h 5min
Poulet aux citron et amandes
1h 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de poulet aux carottes et pruneaux
2 Std. 10 Min
Veau Marengo
55 Min
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1 Std. 45 Min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Osso-buco
1h 20min
Sauté de veau aux olives
1h