Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 1 c. à café bombée de cardamome en poudre
- 1 c. à café bombée de gingembre en poudre
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 10 g de sauce harissa
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de miel liquide
- 450 g de carottes, coupées en rondelles de 6 à 8 mm
- 30 g de fond de veau en poudre
- 750 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de persil frais, hachés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2232 kJ / 532 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Cuisse de dinde à la tomate et aux légumes
1h 5min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Blanquette de veau
1h 15min
Tajine de veau aux courges
2 Std. 5 Min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Osso-buco
1h 20min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux olives
1h