Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 1 c. à café bombée de cardamome en poudre
- 1 c. à café bombée de gingembre en poudre
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 10 g de sauce harissa
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de miel liquide
- 450 g de carottes, coupées en rondelles de 6 à 8 mm
- 30 g de fond de veau en poudre
- 750 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de persil frais, hachés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2232 kJ / 532 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Navarin d'agneau
1h 15min
Osso-buco
1h 20 min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20 min
Navarin aux petits légumes
1h
Colombo de porc aux légumes
45 min
Veau Marengo
55 min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h
Sauté de veau aux olives
1h
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min