Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 100 g de fromage de chèvre demi-sec
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 7 blancs de poireau (belle taille)
- 300 g d'eau
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 30 g de miel
- 1 c. à café de graines de carvi
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1858 kJ / 447.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 33.7 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 472.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1h 30min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30min
Gratin de potimarron et pommes de terre, béchamel aux herbes et comté
50 Min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1h
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Tarte aux champignons et beaufort
1 Std. 15 Min
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1h 30min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Tarte chèvre, pomme et oignon
2hod. 15min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min