Tarte poireau-chèvre façon tatin

Tarte poireau-chèvre façon tatin

4.2 213 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 parts

Suroviny

  • 150 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 90 g d'eau froide
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g fromage de chèvre demi-sec
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 7 blancs de poireau (belle taille)
  • 300 g d'eau
  • 20 g de beurre coupé en morceaux
  • 30 g de miel
  • 1 c. à café de graines de carvi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 472.2 mg
Protein 8.2 g
Kalorie 1858 kJ / 447.2 kcal
Tuk 33.7 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 22.8 g
Sacharidy 25.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...