Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de patate douce, coupée en cubes
- 500 g d'eau
- 200 g de poireaux, coupés en rondelles
- 400 g de poisson blanc
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 50 g de farine de blé
- 5 g de beurre
- 10 g d'huile végétale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 398.9 kJ / 94.8 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 209.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Omelette au poulet tandoori
40 min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 min
Croquettes de thon
1 Std.
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1 Std.
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1 Std. 20 Min
Croquettes de jambon aux herbes
50 min
Tartelettes aux légumes
2 Std. 10 Min
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Focaccia à la saucisse
1u. 40min
Calzone au jambon et à la courgette
1h 45 min
Burger au porc braisé
4 godz. 15 min