Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de tomme de brebis, coupée en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre, froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 80 g d'eau froide
- 4 - 5 tranches de jambon cru
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2031.5 kJ / 488 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 31.2 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 712.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 godz. 45 min
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1 godz. 20 min
Sandwichs Monte Cristo
13h 30min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Gratin au lard
2 godz. 25 min
Tarte poivron-chèvre
1 Std. 35 Min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min