Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de tomme de brebis, coupée en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre, froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 80 g d'eau froide
- 4 - 5 tranches de jambon cru
- farine de blé, pour le plan de travail
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2031.5 kJ / 488 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 31.2 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 712.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25 min
Sandwichs Monte Cristo
13 godz. 30 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 Std. 45 Min
Focaccia à la saucisse
1 Std. 40 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tourte de pommes de terre au cantal
1 Std. 30 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Croquettes de camembert panées au sésame
30 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.