Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de tomme de brebis, coupée en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 240 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 120 g de beurre, froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 80 g d'eau froide
- 4 - 5 tranches de jambon cru
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2031.5 kJ / 488 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 31.2 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 712.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 min
Croquettes de céréales au beaufort
50min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Pommes de terre farcies au chorizo
50min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h