
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de tomme de brebis, coupée en morceaux
- 500 g d'oignons coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 240 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 120 g de beurre froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 80 g d'eau froide
- 4 - 5 tranches de jambon cru
- farine de blé pour le plan de travail
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 488 kcal / 2031.5 kJ
- Protein
- 15.5 g
- Tuk
- 31.2 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 712.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Minisoufflé au camembert
35min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1hod. 20min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1hod. 25min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Tourte de pommes de terre au cantal
1hod. 30min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1hod.
Gratin au lard
2hod. 25min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Feuilleté comtois
1hod. 5min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1hod. 15min