Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1750 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni (grosses pâtes italiennes en forme de coquillage)
- 150 g de lardons fumés
- 2 filet d'huile d'olive
- 300 g de champignons surgelés, en mélange
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 1 c. à soupe bombée de miel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 180 g de fromage, type mont-d'or, coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Cannellonis à la ricotta
55 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1h
Conchiglioni farcis aux champignons
45 min
Champignons farcis au gorgonzola
55 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1h 10min
Risotto crémeux au camembert
35min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min