Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1750 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni (grosses pâtes italiennes en forme de coquillage)
- 150 g de lardons fumés
- 2 filet d'huile d'olive
- 300 g de champignons surgelés, en mélange
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 1 c. à soupe bombée de miel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 180 g de fromage, type mont-d'or, coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Cannellonis à la ricotta
55min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1ωρ. 10 λεπτ.
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 godz. 5 min
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1ωρ. 10 λεπτ.
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Arancinis
3j
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min