Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1750 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni (grosses pâtes italiennes en forme de coquillage)
- 150 g de lardons fumés
- 2 filet d'huile d'olive
- 300 g de champignons surgelés, en mélange
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 1 c. à soupe bombée de miel
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 180 g de fromage, type mont-d'or, coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1 Std. 10 Min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Cromesquis de saint-nectaire
45min
Fondue savoyarde à la tomate
30min
Cannellonis à la ricotta
55 min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.