Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 200 g de haricots blancs secs tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier frais
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 690.8 kcal
- Protein
- 56.3 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 30.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 13.8 g
- Sodík
- 749.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous de veau
1h 25 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Agneau confit aux pruneaux
1 Std. 40 Min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6h 45min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min
Blanquette de ris de veau
1h 50 min
Tajine d'agneau aux coings
1 Std.
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Couscous à l'agneau et au poulet
1 Std. 20 Min