Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 200 g de haricots blancs secs tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 2 feuilles de laurier frais
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2887 kJ / 690.8 kcal
- Protein
- 56.3 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 30.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 13.8 g
- Sodík
- 749.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mijoté de haricots blancs au paprika, croûtons persillés
13h 40min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Navarin aux petits légumes
1h
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 godz. 5 min
Daube de l'Aubrac
17h 30 min
Blanquette de ris de veau
1h 50 min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Couscous de veau
1h 25min