Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Milch, kalt
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Zucker
- 20 g frische Germ
- 3 TL Vanillezucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Prise Salz
- 2 Ei
- 50 g Maisstärke
- 250 g Magertopfen
- 300 g frische Heidelbeeren
- 40 - 50 g Staubzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 934 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polsterzipfl
2h 10 min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Topfengolatschen
50min
Nussbeugerl
1 Std. 55 Min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45 min
Heidelbeerschnecken
2 Std. 30 Min
Marillen-Topfen-Tascherl
1h 15min
Schneller Beerenstrudel
50min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10 min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min