Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Milch, kalt
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Zucker
- 20 g frische Germ
- 3 TL Vanillezucker
- 500 g Weizenmehl, universal, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei (Größe M)
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Prise Salz
- 2 Ei
- 50 g Maisstärke
- 250 g Magertopfen
- 300 g frische Heidelbeeren
- 40 - 50 g Staubzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 934 kJ / 223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 godz.
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2 Std. 45 Min
Schwarzes Osterschaf
2h 15 min
Fruchtige Marillentarte
4h
Topfengolatschen
50min
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2h 20min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Nussbeugerl
1h 55min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30 min