
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g Pfirsiche reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 150 g Holunderblütensirup
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 974 kcal / 4117 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 238 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20min
Bellini-Konfitüre
40min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20min
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40min
Himbeer-Rosmarin-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre
25min