Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
TM5 TM6

Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup

4.5 (68 hodnocení)

Suroviny

  • 850 g Pfirsiche, reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 150 g Holunderblütensirup
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Nutriční hodnoty
na 1 Schraubglas
Kalorie
4117 kJ / 974 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
238 g
Tuk
0 g
Vláknina
4.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty