Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup

Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup

4.5 86 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 Schraubgläser

Suroviny

  • Pfirsiche reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
    850 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Holunderblütensirup
    150 g
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas

Protein 2 g
Kalorie 4117 kJ / 974 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 238 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...