Zařízení & příslušenství
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 Schraubgläser
Suroviny
-
Pfirsiche reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt850 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Holunderblütensirup150 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas
Protein
2 g
Kalorie
4117 kJ /
974 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
238 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Konfitüren
10 recepty/-ů
Německo
Německo
Konfitüren
10 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35min.
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20min.
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1hod. 10min.
Bellini-Konfitüre
40min.
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1hod. 40min.
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min.
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min.
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40min.
Kirschkonfitüre
25min.
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min.
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min.
Birnenkonfitüre
20min.