Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g Pfirsiche, reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 150 g Holunderblütensirup
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 4117 kJ / 974 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 238 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30 Min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 Min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Bellini-Konfitüre
40 Min
Pfirsich-Vanille-Aufstrich
25min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Birnenkonfitüre
20 Min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 Min
Johannisbeergelee
25min