Zařízení & příslušenství
Black forest Christmas yule log
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
12 portions
Suroviny
Chocolate sponge
-
eggs4
-
white sugar plus extra for sprinkling140 g
-
cocoa powder20 g
-
plain flour140 g
-
baking powder1 tsp
Black forest filling
-
pouring (whipping) cream500 g
-
caster sugar2 tbsp
-
cocoa powder sieved30 g
-
Kirsch (see Tips)2 - 3 tbsp
-
fresh cherries pitted and cut into halves (see Tips)300 g
-
icing sugar for dusting
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
66.8 mg
Protein
5.5 g
Kalorie
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Tuk
17.6 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
10.6 g
Sacharidy
34.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sweet Treats
33 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Tropical upside down pineapple cake
1hod. 10min.
Royal icing (sugar glaze)
5min.
Choux pastry
1hod.
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28hod. 15min.
Triple treat ice cream cake
16hod. 45min.
Black forest cake
5hod.
Hazelnut torte
3hod. 15min.
Chocolate custard mille feuille
8hod. 15min.
Chocolate mint thins
2hod. 30min.
Lamington swiss roll
25hod. 40min.
Mango Swiss Roll
40min.
Portuguese-style custard tarts
40min.