Zařízení & příslušenství
Sous-vide asparagus with poached eggs
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions
Suroviny
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
70 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
449.4 kJ /
107.4 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous-vide Honeyed Figs
1 Std.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.