
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves crushed
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt to season
- ground black pepper to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 107.4 kcal / 449.4 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 6.9 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 70 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Creamy turkey stew (TM6)
3hod. 50min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min
Poached eggs with hollandaise
40min
Roasted fennel dip
35min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1hod. 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min