Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 70 mg
Alternativní recepty
Sautéed prawns
15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30 min
Sous-Vide Osso Buco
12 godz. 40 min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide scrambled eggs
35min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min