Sous-vide asparagus with poached eggs

Sous-vide asparagus with poached eggs

4.4 7 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 5min
4 portions

Suroviny

  • asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
    300 g
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • whole eggs
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 107.4 kcal / 449.4 kJ
Protein 7.8 g
Tuk 6.9 g
Sacharidy 4.3 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sodík 70 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...