Zařízení & příslušenství
Sous-vide asparagus with poached eggs
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions
Suroviny
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
70 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
449.4 kJ /
107.4 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
4.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Poached eggs with blade cover
30min.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1hod. 5min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.
Mussels in white wine and cream sauce
45min.
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1hod. 15min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min.