![Sous-vide asparagus with poached eggs Sous-vide asparagus with poached eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f5b42349-409b-4e3d-8259-1c98ac9395dc/Derivates/8cfd4ff7-f73a-4414-833d-329a45150c26.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 449.4 kJ / 107.4 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 70 mg
Alternativní recepty
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Žádné hodnocení
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min
Glazed carrots with honey
1 godz. 10 min