Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 125.7 mg
Alternativní recepty
Poached eggs with blade cover
30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2óra 20p
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2óra 20p
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2óra 20p
Sautéed eggplant (300 g)
25min