
Zařízení & příslušenství
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Příprava 15min
Celkový 1hod. 5min
4 portions
Suroviny
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
111.6 kcal /
468.5 kJ
Protein
9.3 g
Tuk
7.4 g
Sacharidy
1.4 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sodík
125.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sous vide (TM5) with blade cover
6 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland