![Sous vide asparagus with poached eggs (TM5) Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5B42349-409B-4E3D-8259-1C98AC9395DC/Derivates/a8de0c2d-08be-4ded-b5ee-5289b82ccd11.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g asparagus spears, peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves, crushed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 468.5 kJ / 111.6 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 125.7 mg
Alternativní recepty
Vegan Tangzhong Bread
3 godz. 5 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28u. 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Mushroom cappuccino
25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min