
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
- 2 tsp olive oil
- 2 garlic cloves crushed
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 4 whole eggs
- salt to season
- ground black pepper to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 111.6 kcal / 468.5 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 7.4 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 125.7 mg
Alternativní recepty
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1hod. 15min
Twice-cooked pork belly with lentils
5hod. 30min
Mushroom cappuccino
25min
Prawn balls with pickled vegetables
1hod. 15min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Soup dumplings (xiao long bao)
26hod. 50min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min