Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)

Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)

4.5 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

  • asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)
    300 g
  • olive oil
    2 tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • whole egg
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 125.7 mg
Protein 9.3 g
Kalorie 468.5 kJ / 111.6 kcal
Tuk 7.4 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 1.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...