Zařízení & příslušenství
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions
Suroviny
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole egg4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
125.7 mg
Protein
9.3 g
Kalorie
468.5 kJ /
111.6 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
1.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Salmon with fennel and apple salad
1hod. 20min.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min.
Goi muc (squid salad)
45min.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min.
Sous-Vide Salmon
1hod.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2hod. 5min.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min.
Steak Sauce
30min.
Fish with ginger lime sauce
35min.