Zařízení & příslušenství
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions
Suroviny
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole egg4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
125.7 mg
Protein
9.3 g
Kalorie
468.5 kJ /
111.6 kcal
Tuk
7.4 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
1.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3hod. 35min.
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1hod.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1hod. 5min.
Barbecue onions (500 g)
45min.
Sweet and sour prawns
1hod.
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min.
Salmon with Aromatics at 50°C
1hod. 40min.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min.
Sous-Vide Salmon
1hod.
Duck confit with lentil & orange salad
15hod. 40min.