Green mussels in wine and garlic sauce

Green mussels in wine and garlic sauce

5.0 5 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 - 15 sprigs
  • brown onions cut into halves
    120 g
  • garlic cloves
    6
  • unsalted butter
    45 g
  • green lip mussels or black mussels
    1000 g
  • dry white wine
    180 g
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • pouring (whipping) cream
    140 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 473.2 kcal / 1980 kJ
Protein 31.4 g
Tuk 27.7 g
Sacharidy 15.9 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sodík 779 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...