Green mussels in wine and garlic sauce

Green mussels in wine and garlic sauce

4.8 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    10 - 15 sprigs
  • brown onions cut into halves
    120 g
  • garlic cloves
    6
  • unsalted butter
    45 g
  • green lip mussels or black mussels
    1000 g
  • dry white wine
    180 g
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • pouring (whipping) cream
    140 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 779 mg
Protein 31.4 g
Kalorie 1980 kJ / 473.2 kcal
Tuk 27.7 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sacharidy 15.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...