Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 120 g brown onions, cut into halves
- 6 garlic cloves
- 45 g unsalted butter
- 1000 g green lip mussels or black mussels
- 180 g dry white wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 140 g pouring (whipping) cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1980 kJ / 473.2 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 779 mg
Alternativní recepty
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Mai Tai
Žádné hodnocení
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min.
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Žádné hodnocení
Oysters with Lime Granita
Žádné hodnocení
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Ancho chilli bean bowl
1h
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min