Green mussels in wine and garlic sauce
TM6 TM5 TM31

Green mussels in wine and garlic sauce

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 120 g brown onions, cut into halves
  • 6 garlic cloves
  • 45 g unsalted butter
  • 1000 g green lip mussels or black mussels
  • 180 g dry white wine
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 140 g pouring (whipping) cream

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1980 kJ / 473.2 kcal
Protein
31.4 g
Sacharidy
15.9 g
Tuk
27.7 g
Nasycený tuk
14.9 g
Vláknina
0.7 g
Sodík
779 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty