Zařízení & příslušenství
Green mussels in wine and garlic sauce
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
779 mg
Protein
31.4 g
Kalorie
1980 kJ /
473.2 kcal
Tuk
27.7 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
14.9 g
Sacharidy
15.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Braised Dongpo Pork
Žádné hodnocení
Hainanese Chicken Rice
4hod. 5min.
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Žádné hodnocení
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min.
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4hod. 25min.
Portuguese green eggs
50min.
Spiced fish stew
2hod.
Homemade miso soup
55min.
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min.
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min.