Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 200 g kereviz sapı, doğranmış (3-4 cm)
- 250 g havuç, doğranmış (3-4 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g domates, doğranmış (4-5 cm)
- 150 g kabak, doğranmış (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 50 g mantar, ikiye bölünmüş
- 1 kuru defne yaprağı
- 6 dal karışık taze ot (ör. fesleğen, adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 4 dal maydanoz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 120 g tuz, iri taneli
- 1 yk zeytinyağı
-
30
g su
nebo 30 g sek beyaz şarap
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 18.4 g
Alternativní recepty
Kadifemsi Sebze Çorbası
45 min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Keine Bewertungen
Et Bulyon
45 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min
Quark
15h 20min
Plaska
1 godz. 15 min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min
Soyulmuş Sarımsak
5min
Tavuk Bulyon
45 min