Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm) (volitelně)
- 200 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 250 g havuç, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 100 g domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 50 g mantar, ikiye bölünmüş
- 1 kuru defne yaprağı (volitelně)
- 6 dal karışık taze ot (ör. fesleğen, adaçayı, biberiye), sadece yaprakları
- 4 dal maydanoz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 120 g tuz, iri taneli
- 1 yk zeytinyağı
-
30
g su
nebo 30 g sek beyaz şarap
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 18.4 g
Alternativní recepty
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min
Mantarlı Risotto
40min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 min
Tahin Pekmez
15min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 Min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min
Zeytinyağlı Fava
35 min
Fırın Mücver
50 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h