
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g karışık Akdeniz yeşilliği
- 50 g kuzukulağı yaprağı sapları ayıklanmış
- 800 g derisiz, kılçıksız somon fileto küp küp kesilmiş (2-3 cm)
- ¾ limonun kabuğu sarı kısımları
- 8 dal dereotu yaprağı
- 8 dal maydanoz sadece yaprakları
- 8 fesleğen yaprağı orta boy
- 1 diş sarımsak
- 90 g zeytinyağı
- ¼ tk pul biber
- 2 ½ tk tuz
- 75 g siyah kinoa (bk. öneri)
- 75 g beyaz kinoa
- 1200 g su
- 200 g sarı kaliforniya biberi parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 70 g kırmızı soğan parçalara bölünmüş (3 cm)
- 150 g salatalık dilimlenmiş (2 cm)
- 50 g sap kereviz dilimlenmiş (2 cm)
- 3 tk limon suyu
- ½ tk soya sosu
- 1 tk balzamik sirke
- 2 yk hardal
- 1 tutam toz karabiber
- 2 avokado küp küp kesilmiş (2 cm)
- 20 - 30 kiraz domates ikiye bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 582.1 kcal / 2433.1 kJ
- Protein
- 31.1 g
- Tuk
- 39.9 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Zerdeçal, Tarçın ve Zencefilli Shot
Žádné hodnocení
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
Žádné hodnocení
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
6hod. 10min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1hod. 10min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Žádné hodnocení
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
İnci Pirinç Köfteleri
Žádné hodnocení
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Žádné hodnocení
Elmalı Kek
1hod. 15min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1hod. 40min
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5hod. 30min