Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diş sarımsak
- 80 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
-
80
g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
nebo 80 g pırasa, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm) - 100 g kapya biber, küçük parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 20 g zeytinyağı
- 600 g su
- 60 g pırasa, boydan ikiye kesilmiş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
- 300 g levrek fileto, kılçıksız, derisiz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 100 g krema
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- ¾ tk toz karabiber, damak tadına göre
- ½ tk pul biber, damak tadına göre
- 15 g limon suyu, damak tadına göre
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 974.3 kJ / 232.9 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 681.9 mg
Alternativní recepty
Kadifemsi Sebze Çorbası
45min
Sebze Bulyon
1hod.
Haydari
10min
Soğanlı Tarte Flambe
1hod.
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1h 10min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Yer Fıstıklı Bar
1 Std. 30 Min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min