Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten (Grundrezept für Frikadellen)
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 - 1 ½ altbackenes Brötchen, groß, eingeweicht und gut ausgedrückt
- 800 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
Sauce zu Hackbraten
- 100 g Sahne
- 2 TL Speisestärke
- Salz
- Pfeffer
- Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 710 kJ / 169 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3hod.
Möhren-Bratwurst-Spieße mit Kartoffeln und Zwiebelsauce
1sa 15 dk
Frikadellen mit Rahmgemüse
40min
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1sa
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 λεπτ.
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Hackbraten Königsberger Art
1sa 15 dk
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 λεπτ.
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25 dk
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1sa
Hühnerfrikassee
1sa 20 dk