Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten (Grundrezept für Frikadellen)
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 - 1 ½ altbackenes Brötchen, groß, eingeweicht und gut ausgedrückt
- 800 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
Sauce zu Hackbraten
- 100 g Sahne
- 2 TL Speisestärke
- Salz
- Pfeffer
- Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 710 kJ / 169 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Möhren-Bratwurst-Spieße mit Kartoffeln und Zwiebelsauce
1h 15min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1h
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30 min
Hackbraten Königsberger Art
1h 15min
Hühnerfrikassee
1h 20 min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1h 25min