Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 pernas de frango (1500 g aprox.)
- 200 g vinho branco
- 3 dentes de alho
- 1 c. sopa de colorau
- 2 c. chá de sal
- pimenta q.b.
- 20 folhas de hortelã
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
-
300
g tomate maduro
nebo 300 g tomate em pedaços - 50 g vinho branco
- 150 g água
- 800 g favas descongeladas
- 4 folhas de hortelã
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2714.5 kJ / 648.8 kcal
- Protein
- 59.7 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 30.6 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 1098.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango com arroz à Bracarense
1 Std.
Feijoada à marinheiro
1 Std.
Papas de aveia, bacon, alho-francês e tâmaras
30 Min
Salada búlgara (Shopska) - TM6
15 Min
Noodles de arroz com tiras de porco e legumes
30 Min
Fusilli com frango e azeitonas
50 Min
Curgete com recheio de lulas
1 Std. 20 Min
Salada de grão e bacalhau
1 Std.
Tiras de vaca e espargos salteados
30 Min
Brownies sem glúten
30 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 Min