Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g água
- 6 ovos
- 50 g pão branco cortado em pedaços
- 100 g leite
- 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 80 g cebola cortada em pedaços
- 800 g carne picada mista (p.ex.: carne de porco e de vaca)
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- ½ c. chá de colorau
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango e pastinaca com creme de limão
1h 50min
Bacalhau à Gomes de Sá
1 Std. 40 Min
Rolo de carne
1h
Peito de frango gratinado com molho de tomate seco
1h
Rolo de carne crocante
1h
Guisado de frango – na quiche
3 Std. 20 Min
Frango no forno com massinha
2 Std.
Rolo de carne de frango à italiana
2 Std.
Pudim de peixe com molho de tomate
3 Std.
Pudim de pescada
1h
Bifes enrolados pizzaiola
1 Std. 10 Min
Tarte de alho-francês e fiambre
50 min