Kompatibilní verze
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Batatinhas
- 800 g batatinhas novas c/ casca p/ assar, cortadas ao meio
- Azeite q.b. p/ regar
- 1 c. chá de sal marinho
- 2 c. chá de alecrim, só as folhas
- 6 fatias de bacon
Couve
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 300 g couve-lombarda cortada em tiras (1,5 cm aprox.)
- 100 g água
- 1 c. chá de sal marinho
- 1 pitada de pimenta
Frango
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 500 g peito de frango cortado em cubos grandes
- ½ c. chá de sal marinho
- 1 pitada de pimenta
- 30 g vinho da Madeira
- 1 ½ c. sopa de mostarda
- ½ limão, só o sumo
- 200 g natas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3932.7 kJ / 940 kcal
- Protein
- 43.9 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 64.3 g
- Nasycený tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 1805 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango no forno
35min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Frango pizzaiola com massa fresca
30min
Salmão no forno com tomate seco
30min
Arroz de frango
50min
Batatas caramelizadas com mel
50min
Empadão enrolado
1hod. 30min
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2h
Minirrolos de carne com cuscuz
50min
Carne em massa folhada
40min
Curgetes recheadas com atum
1h
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1hod. 30min