![Kremowy dressing francuski Kremowy dressing francuski](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43F60314-5152-4F32-B9E2-3592FC20F493/Derivates/DFAB1CAB-287F-44A9-9E1C-7302DEA8370E.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g oleju słonecznikowego
- 2 żółtka
- 40 g musztardy Dijon
- 20 - 30 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki cukru
- ½ łyżeczki soli morskiej
- ¼ łyżeczki pieprzu cayenne, mielonego (volitelně)
- 250 g śmietany, 18% tłuszczu, w temp. pokojowej
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1528.2 kJ / 364.9 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 38.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dressing do sałatki Cezar
5min
Dressing borówkowo-balsamiczny
5min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5min
Dressing jogurtowo-pomarańczowy z makiem
10 min
Dressing z awokado i bazylii
10 min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Sos salvitxada
1h 25min
Sos berneński
15 min
Sos Mojo Amarillo
45 min
Dressing orientalny
10 min
Sos curry
30 min
Winegret w stylu azjatyckim
10 min