
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de poireaux en morceaux (3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto, tout type (par ex. carnaroli, cuisson 20 minutes)
- 400 g de jus de pomme
- 300 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 2 pommes rouges, en quartiers
- 300 g de fromage de chèvre frais (Tendre Bûche), 150 g en morceaux (1 cm), 150 g en tranches
- 20 g de beurre en morceaux
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 603 kcal / 2531 kJ
- Protein
- 17.5 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 45 g
Alternativní recepty
Dal de lentilles corail
35min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Risotto
30min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Risotto aux choux de Bruxelles et au lard
30min
Chou-fleur et lentilles au curry
45min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Risotto aux carottes et endives
40min
Risotto à la courge
35min
Tarte aux épinards
55min