Risotto au poireau

Risotto au poireau

4.4 52 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 350 g de poireaux en morceaux (3 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz risotto, tout type (par ex. carnaroli, cuisson 20 minutes)
  • 400 g de jus de pomme
  • 300 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 2 pommes rouges, en quartiers
  • 300 g de fromage de chèvre frais (Tendre Bûche), 150 g en morceaux (1 cm), 150 g en tranches
  • 20 g de beurre en morceaux
  • 4 pincées de poivre, moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 17.5 g
Kalorie 2531 kJ / 603 kcal
Tuk 38 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...