Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto, tout type (par ex. carnaroli, cuisson 20 minutes)
- 400 g de jus de pomme
- 300 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 2 pommes, rouges, en quartiers
- 300 g de fromage de chèvre frais (Tendre Bûche), 150 g en morceaux (1 cm), 150 g en tranches
- 20 g de beurre, en morceaux
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2531 kJ / 603 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Risotto aux choux de Bruxelles et au lard
30 Min
Tartelettes aux légumes
55min
Risotto
30 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 λεπτ.
Risotto aux carottes et endives
40 λεπτ.
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Tarte aux épinards
55min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 λεπτ.
Soupe de potiron
35 Min
Velouté courge-coco
45min
Quiche poireaux-lard
1h
Risotto au citron et épinards
30 Min