Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 tranches de pain (par ex. pain paysan, d’env. 80 g)
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 160 g de jambon cuit, en lanières (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Soupe de carottes façon moro
1 Std. 45 Min
Velouté de poivrons
20min
Velouté de légumes
45 min
Soupe de légumes
25 min
Soupe au potiron
35 min
Velouté de tomates et de courges
25 min
Soupe de carottes à la menthe
35 min
Soupe de poireaux au fromage
30 min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 Min
Velouté orange-courge
35 min
Soupe de potiron
35 min