Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 tranches de pain (par ex. pain paysan, d’env. 80 g)
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 160 g de jambon cuit, en lanières (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Soupe au potiron
35min
Velouté orange-courge
35min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 min
Velouté de tomates et de courges
25 min
Soupe de potiron
35min
Soupe de carottes à la menthe
35min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40 Min
Soupe de poireaux au fromage
30 min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 Min
Soupe de carottes façon moro
1 godz. 45 min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min