Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 tranches de pain (par ex. pain paysan, d’env. 80 g)
- 4 c. à soupe de vin blanc
- 160 g de jambon cuit, en lanières (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Soupe de poireaux au fromage
30 Min
Birchermüesli
1h 10min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Soupe au potiron
35min
Velouté de tomates au séré
25min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Soupe de potiron
35min
Soupe de carottes façon moro
1h 45min
Velouté orange-courge
35min
Velouté de tomates et de courges
25min
Quiche poireaux-lard
1h