Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g de beurre
- 30 g de farine
- 2 poivrons (300 g), (1 rouge et 1 jaune) coupés en morceaux
- 750 g d'eau
-
2
cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 2 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte, fait maison - 1 c. à café de sel aux herbes
- ½ c. à café de paprika doux
- 2 pincées de poivre, moulu
- 50 g de crème entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1058 kJ / 259 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Velouté de champignons des bois
25min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Soupe de potiron
35min
Soupe de carottes façon moro
1h 45min
Soupe de carottes à la menthe
35min
Velouté orange-courge
35min
Velouté de tomates et de courges
25min
Soupe de brocolis
15 Min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min