Tarte aux épinards

Tarte aux épinards

4.1 41 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g de beurre froid, en morceaux, et un peu pour graisser
  • 160 g de farine et un peu pour fariner
  • 250 g de séré 40% de matières grasses
  • ¼ c. à café de poudre à lever
  • ¼ c. à café de sel
  • 60 g de gruyère en morceaux
  • 800 g d'épinards hachés, surgelés
  • 3 œufs
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre, moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 22 g
Kalorie 2243 kJ / 538 kcal
Tuk 32 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...