Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour graisser
- 160 g de farine, et un peu pour fariner
- 250 g de séré, 40% de matières grasses
- ¼ c. à café de poudre à lever
- ¼ c. à café de sel
- 60 g de gruyère, en morceaux
- 800 g d'épinards hachés, surgelés
- 3 œufs
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2243 kJ / 538 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Risotto aux bolets et au brie
35min
Risotto aux carottes et endives
40min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto au poireau
40min
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Tartare de légumes
25min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Polenta tessinoise
45min
Quiche poireaux-lard
1h
Risotto aux épinards et asperges
40min
Gâteau aux carottes
1h 10min