Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 450 g de patates douces, épluchées, en morceaux
- 900 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l chacun)
- 300 g de filets de poitrine de poulet, sans peau, en dés (1½ cm)
- 120 g de lard dégraissé, en tranches
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de poivre, moulu
- ½ c. à café de sel
- 1 brin de sauge fraîche, effeuillée
- 100 g de demi-crème, 25% de matières grasses
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Soupe au potiron
35min
Velouté orange-courge
35min
Lasagnes classiques
2 Std. 5 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Mousse au thon
10 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Tarte à la rhubarbe
55 min
Focaccia poires et gorgonzola
Žádné hodnocení
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Velouté de tomates et de courges
25 min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h