Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 150 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 30 g manteiga
- 1 ovo
- 20 g açúcar
Cobertura
- 45 g manteiga
- 65 g açúcar mascavado claro
- 25 g farinha tipo 55
- 60 g noz
- 25 g flocos de aveia
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- 40 g água
- 120 g óleo
- 15 g mel
- 65 g café preparado
- 150 g açúcar
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- 2 ovos
- 220 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ doces
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2586 kJ / 619 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 37 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de lima com molho de morango
50 min
Bolo gelado de chocolate e coco
9h
Bolo de iogurte, limão e baunilha com cobertura de iogurte
1h
Bolo molhado de nozes e tâmaras
1 Std. 15 Min
Bolo de cenoura e laranja com cobertura de chocolate
1h 30min
Bolo de maçã, amêndoa e aveia
45 min
Bolo de maçã e caramelo
1 Std. 15 Min
Bolo de leite condensado e ananás
1h
Torta de leite condensado e coco
20 min
Bolo de iogurte e limão
1 Std. 10 Min
Bolo rápido
50 min
Bolo de noz, cenoura e canela
1h 40min