Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 150 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 30 g manteiga
- 1 ovo
- 20 g açúcar
Cobertura
- 45 g manteiga
- 65 g açúcar mascavado claro
- 25 g farinha tipo 55
- 60 g noz
- 25 g flocos de aveia
Bolo
- Manteiga q.b. p/ untar
- 200 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- 40 g água
- 120 g óleo
- 15 g mel
- 65 g café preparado
- 150 g açúcar
- 1 vagem de baunilha, só as sementes
- 2 ovos
- 220 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ doces
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2586 kJ / 619 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 37 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miminhos de limão em cama de aveia integral
40 Min
Bolo de abóbora
1 godz. 25 min
Bolo de alfarroba
50 min
Tarte de chocolate com manteiga de amendoim
1 godz.
Bolo de frutos vermelhos com nozes sem glúten
1 godz.
Bolo brownie de chocolate e beterraba com manteiga de amendoim
1 godz. 15 min
Tarte de romã e chocolate
1 Std. 20 Min
Bolo de azeite
50 min
Bolo de tangerina
50 min
Bolo de abóbora, laranja e cardamomo
1h 45min
Bolo de laranja
50 min
Bolo mármore de abóbora e chocolate
1 godz.