Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g cubos de gelo
- 250 g farinha tipo 65
- 170 g manteiga semicongelada cortada em cubos
- ½ c. chá de sal
- 1 ovo
- 10 g vinagre
Recheio
- 35 g azeite
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g bacon em cubos
- 1000 g coelho cortado em pedaços pequenos
- 200 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 15 g farinha
- 250 g água
-
½
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo ½ cubo de caldo de galinha - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. chá de orégãos
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2955 kJ / 707 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de peixe
1h
Tulipas com gelado de praliné
9 godz.
Peru Wellington com batatas Duchesse
2 Std. 15 Min
Soufflé de peixe
1h 10min
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1h 40min
Empada folhada de carne
1 Std. 45 Min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 Std.
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3h 30min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Esparregado
20min
Pudim de peixe com molho de tomate
3ωρ.
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1h