Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g leite
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 160 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 7 g fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 50 g azeite
- 3 ovos
- 20 g canela em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1091.7 kJ / 260.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 40.1 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 183.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de frutos secos do Algarve
1óra 10p
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3 Std. 40 Min
Quadrados de maçã
1óra
Queques de laranja
30min
Torta de limão com lemon curd
1óra
Bom-bocado
1óra 15p
Folar doce
2óra
Bola de azeite
2h 35min
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4 Std. 30 Min
Papas de carôlo
30min
Cheesecake de laranja
9h
Bolo de ananás Retro na Varoma
1óra